Alles over Sunny Beach en Golden Sands
Home » Jongerenreizen
Jongerenvakantie Bulgarije

Sunny Beach (Zonnestrand) in Bulgarije heeft talloze bars, pubs en disco´s waar het feest tot vroeg in de morgen doorgaat. Zodra de zon onder gaat zijn er mogelijkheden te over voor iedereen die nog wat energie over heeft.

De laatste jaren is Bulgarije als jongerenbestemming steeds populairder geworden. Sunny Beach (Zonnestrand) is dan ook de ultieme bestemming voor jongeren die het liefst de hele dag blijven doorslapen en de ´snachts het uitgaansleven willen verkennen.

Sunny Beach in Bulgarije is een badplaats waar het feest altijd doorgaat en trekt jongeren die in het zomerseizoen op zoek zijn naar een ultieme feestbestemming.

Sunny Beach is de thuishaven van een aantal bekende clubs en tijdens een vakantie hier loop je geregeld de meest bekende internationale dj´s tegen het lijf. Van de wereldberoemde schuimparty´s tot sounds als dance en techno, voor elk feestbeest is er altijd meer dan voldoende keus.

Maar zelfs het grootste feestbeest moet het wel eens iets rustiger aan doen en met al die prachtige stranden is er voldoende mogelijkheid voor ontspannend zonnebaden, zwemmen of watersport.

Hoewel de meeste deelnemers aan een jongerenvakantie niet de eerste badgasten van de dag zullen zijn, is er altijd wel tijd voor een paar uurtjes zon, voordat het volgende feest en het grote stappen begint.